Informatie

 

Natuurlijk wil ik graag jouw zwangere buik in beeld brengen. Natuurlijk wil ik jullie net geboren kindje prachtig vereeuwigen. Natuurlijk wil ik bij jullie ja-woord op het knopje van mijn camera klikken. (en stiekem een traantje wegpinken) Natuurlijk wil ik ook dat leuke idee van jou fotograferen! Maar ik begrijp dat je graag wilt weten hoe dat werkt. Hierbij een korte uitleg. Mocht je daarna nog vragen hebben of met mij een afspraak willen maken? Mail me dan via het contactformulier. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

 

Hoe werkt het?

Voordat we aan een shoot of reportage beginnen, hebben we een intake gesprek. Dat kan op locatie maar ook telefonisch. Tijdens de intake leg je uit wat je wensen zijn, wat je wel en niet wilt. We brainstormen samen over mogelijkheden, idee├źn en babbelen verder over van alles en nog wat. Dat babbelen is bedoeld om een beeld te krijgen van jou/jullie, zodat ik dat kan meenemen tijdens het fotograferen.

Met name bij foto-shoot hanteer ik vaste prijzen, in andere gevallen is de prijs sterk afhankelijk van jullie wensen, bijvoorbeeld bij een trouw-reportage. De definitieve prijsopgave ontvang je per mail. Na akkoord op deze prijsopgave, gaan we een datum plannen. Zorg dat je op de dag zelf zo uitgerust mogelijk bent en wees vooral jezelf! Ik neem mijn camera mee en zet mijn beste beentje voor, en samen met jou zorg ik zo voor de mooiste plaatjes.

 

Ik heb er zin in!